ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 53ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ. ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Αναζητούν με αστυνομικό σκύλο την 53χρονη γυναίκα στη Μηχανιώνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, με πεζές περιπολίες και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, για τον εντοπισμό μίας 53χρονης γυναίκας η οποία αγνοείται στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν οι πλημμύρες.

«Οι οικείοι της, τα παιδιά της ενημέρωσαν τον επικεφαλής των δυνάμεων της Πυροσβεστικής ότι την αναζητούν και έδωσαν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου της. Έχει γίνει μια ανάπτυξη συναδέλφων, περίπου 20 πυροσβεστών οι οποίοι με πεζές αναζητήσεις αλλά και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο προσπαθούν να την εντοπίσουν” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  o Επιχειρησιακός Συντονιστής Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη, Δημοσθένης Αναγνωστάκης.

«Οι έρευνες επικεντρώνονται στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας, καθώς είναι το τελευταίο στίγμα που έδωσε η γυναίκα στους δύο γιους της. Βέβαια από την ώρα που μίλησε με τα παιδιά της, πιθανότατα να άλλαξαν αυτά τα δεδομένα», επισήμανε ο Επιχειρησιακός Συντονιστής της Πυροσβεστικής.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της ενημέρωσε τηλεφωνικά το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας, ότι αγνοείται η τύχη της γυναίκας. Κατά τον ίδιο, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Ο ίδιος φαίνεται να τη συμβούλευσε να σταθμεύσει το όχημα και να το εγκαταλείψει. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Στο μεταξύ, γύρω στις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα δεν βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *