ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!

Ο Μανώλης Τρίκας, εικονολήπτης στο επάγγελμα και μέλος της ΕΤΙΤΑ, προέβη σε μια καταγγελία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Το κείμενο του κάνει δικαίως τον γύρο του διαδικτύου. Όπως αναφέρει, αστυνομικός του είπε στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου: “θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου”.

Ο καταγγέλλων του ανέφερε ότι έχει κινητικό πρόβλημα και του κατονόμασε την πάθηση του, με το όργανο της τάξης να του λέει πως δεν τη γνωρίζει. Στη συνέχεια του απαίτησε να βγει από τον σταθμό! Μάλιστα, ο αστυνομικός αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στον Μ. Τρίκα και εξακολουθούσε να του μιλάει αγενώς καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού. Ο καταγγέλλων ζήτησε να υπάρχει μάρτυρας όταν μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του σταθμού με την επόπτρια να είναι παρούσα.

Όπως είπε ο ίδιος ο Μ. Τρίκας στο NEWS 247, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας πως “ένας τέτοιος άνθρωπος σε τέτοια θέση είναι επικίνδυνος”. “Εάν ήταν ένας άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτίμηση στη θέση μου θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τραγικές καταστάσεις”, αναφέρει.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η καταγγελία κοινοποιήθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Η υπόθεση θα διερευνηθεί και το όργανο θα κληθεί σε απολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *