ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! 6 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, 2,000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ

Όλες οι αυριανές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη της 81ης ΔΕΘ

Συνολικά έξι συγκεντρώσεις με πορείες που θα ακολουθήσουν στο απροσπέλαστο κέντρο της Θεσσαλονίκης προβλέπει το πρόγραμμα στα πλαίσια των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.

Σε επιφυλακή βρίσκεται φυσικά η ΕΛΑΣ, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να βρίσκονται σε καίρια σημεία στο κέντρο της πόλης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων:

Η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει στις 6 το απόγευμα συλλαλητήριο στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου θα ακολουθήσει πορεία. Στην ίδια συγκέντρωση καλεί και η ΑΔΕΔΥ, καθώς και το ΕΚΘ, η ΕΔΟΘ, η ΠΟΕ ΟΤΑ και η ΠΟΕΔΗΝ.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει το δικό του συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Σωματεία, συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καλούν σε συγκέντρωση επίσης στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην πλατεία της Καμάρας. Στη συγκέντρωση καλούν και οι επιτροπές αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού, ενώ στις 5 μ.μ στο ίδιο σημείο καλεί και το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης.

Πορεία της συνέλευσης του «No Border» με τη συμμετοχή προσφύγων καλείται στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Συντριβανίου.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε προσυγκέντρωση στις 5.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητρ. Γενναδίου.

Τέλος, η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών καλεί σε συγκέντρωση στις 5.30 μ.μ στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *