ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΚΛΕΙΣΟΥΝ”

Ποιοι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα… κλείσουν την επόμενη εβδομάδα

Μετά από  σχετική σύσκεψη στο δήμο της Θεσσαλονίκης, με την παρουσία της Τροχαίας και των συναρμοδίων διευθύνσεων του δήμου Θεσσαλονίκης αποφασίστηκαν οι εξής δράσεις για την ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας:

– Μεταφορά του ποδηλατόδρομου στη Λ. Νίκης από το πεζοδρόμιο της παραλίας στο οδόστρωμα της οδού, στη δεξιά λωρίδα. Αυτό θα συμβεί Τρίτη και Τετάρτη 20-21/9, από 09:00 έως 21:00.

– Αποκλεισμός εισόδου για ΙΧ στην περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Εθνικής Αμύνης-Αλεξάνδρου Σβώλου, Ερμού-Βενιζέλου-Λ. Νίκης. Η κίνηση των οχημάτων ΔΕΝ θα επιτρέπεται στις οδούς Αλεξάνδρου Σβώλου, Ερμού και Λ. Νίκης, ενώ ελεύθερη θα είναι η κίνηση των οχημάτων στις Εθνικής Αμύνης και Βενιζέλου. Η πρόσβαση στο κέντρο θα επιτρέπεται μόνο σε λεωφορεία και ταξί. Αυτό θα συμβεί Πέμπτη 22/9, από 09:00 έως 21:00.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κινητικότητας θα λάβουν χώρα και μόνιμα μέτρα όπως δημιουργία θέσεων δικύκλων και θέσεων γενικής στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Οι δράσεις θα περιοριστούν από Τρίτη έως Πέμπτη λόγω της Τροχαίας, που αδυνατεί να συνδράμει τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας της λειτουργίας της ΔΕΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *