ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο KAΛΥΤΕΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ POKEMON ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΑ!

Ο 28χρονος Nick Johnson από την Νέα Υόρκη ταξίδεψε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να πιάσει όλα τα Pokémon και τελικά τα κατάφερε, αφού έγινε ο πρώτο παγκοσμίως trainer που ολοκλήρωσε την συλλογή και των 151 χαρακτήρων του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Το τελευταίο του ταξίδι ήταν στην Αυστραλία, όπου και κατάφερε να πιάσει τον σπάνιο Kangaskhan (χαρακτήρας που όπως φαίνεται είναι διαθέσιμος μόνο εκεί και στη Νέα Ζηλανδία), με τον οποίο και “τερμάτισε” το παιχνίδι. Όπως είπε στο Mashable Australia εντόπισε τον Kangaskhan κοντά στο Hyde Park του Σίδνεϊ, χάρη στις συμβουλές ντόπιων παικτών.

Ο 28χρονος λέει πως πέρασε περίπου 4 με 5 ώρες ψάχνοντάς τον μάταια στην γύρω περιοχή μέχρι που ένας άλλος παίκτης του έστειλε στο Snapchat το σημείο που είχε εντοπιστεί πριν λίγο ο Kangaskhan. “Πήρα αμέσως ένα ταξί, καθώς τα σπάνια τέρατα εμφανίζονται μόνο για λίγα λεπτά, για να πάω γρήγορα στο σημείο αλλά είχε έργα στο δρόμο και δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε. Οπότε κατέβηκα και άρχισα να τρέχω για περίπου 5 τετράγωνα για να φτάσω στο σημείο.

Για καλή μου τύχη ήταν ακόμη εκεί οπότε τον έπιασα” λέει ο Johnson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *