ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ!

Δήμαρχος Δράμας: Την απουσία του κράτους για την Κορακάκη, την καλύπτουμε εμείς

Εξηγήσεις για την απόφαση να γκρεμιστεί μια μέρα πριν τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου το προπονητικό κέντρο-παράγκα της Άννας Κορακάκη στη Δράμα, έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Μαμσάκος έριξε ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως την αδιαφορία της πολιτείας, επιβάλλεται να την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση και γνωστοποίησε πως η απόφαση είχε ληφθεί μαζί με τον πατέρα της Κορακάκη και προπονητή της Τάσο, ένα μήνα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αυτό που δεν κάνει πράξη η επίσημη πολιτεία, οφείλει να το κάνει ο δήμος για να στηρίξει τα παιδιά του αθλητισμού. Καθαρίσαμε την ανεπίτρεπτη κατάσταση και το είχαμε δρομολογήσει πριν από ένα μήνα. Είχαμε αποφασίσει μαζί με τον πατέρα της Άννας να τοποθετήσουμε ένα κοντέινερ προπονητικού τύπου ώστε τόσο η Άννα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά του σκοπευτικού ομίλου της πόλης μας, να μπορούν να προπονηθούν σε κατάλληλες συνθήκες», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Δράμας, ο οποίος δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει πως το επίσημο κράτος και η ομοσπονδία της σκοποβολής, δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την προετοιμασία της Κορακάκη.

«Δεν ενδιαφέρθηκαν. Εχουμε κι άλλα ζητήματα με τον αθλητισμό της Δράμας, τα οποία πρέπει να λυθούν. Για παράδειγμα το κολυμβητήριο πρέπει να επιδιορθωθεί. Η σκοπευτική ομοσπονδία δεν ήξερα αν προπονείται η Άννα; Αναλαμβάνουμε εμείς, ως δήμος την ευθύνη», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *