ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΑΤΑΤΟΥΡΚ”

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΑΤΑΤΟΥΡΚ” ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί, ενώ τα τουρκικά δίκτυα NTV και Dogan κάνουν λόγο για, τουλάχιστον, 10 νεκρούς, μεταξύ αυτών και οι δράστες. Παράλληλα, δεκάδες είναι και οι τραυματίες, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 20 ανθρώπους. Στις εικόνες που μεταδίδονται, διακρίνονται ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

POPO

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πυροβολισμοί ακούστηκαν από τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου. Ενώ, υποστηρίζουν ότι είδαν τέσσερις ένοπλους άνδρες να τρέχουν μακριά από το σημείο, αμέσως μετά της εκρήξεις.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγω για επίθεση αυτοκτονίας. Από την πλευρά τους, Τούρκοι αξιωματούχοι υποπτεύονται ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ ενδέχεται να οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας. Οι Αρχές επισημαίνουν πως δυο άτομα πυροδότησαν τα εκρηκτικά, πριν περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Ο ένας εκ των οποίων στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου και ο άλλος στον χώρο αναχώρησης των εξωτερικών γραμμών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *