ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ!

Η Άννα Κορακάκη δεν προσκλήθηκε ποτέ προκειμένου να παραβρεθεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, όπου ο πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος θα τιμήσει τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μπορεί να υποδέχτηκαν την κάτοχο δύο μεταλλίων στην σκοποβολή με τιμές αρχηγού κράτους, ωστόσο ουδέποτε προσκλήθηκε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση τιμής που θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρώτες πληροφορίες ή τουλάχιστον αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει είναι ότι την ξέχασαν, με τον πατέρα και προπονητή της Τάσο Κορακάκη να κρατά κάποιες επιφυλάξεις.

“Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω…”

Ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, Τάσος, μιλώντας στο gazzetta.gr, έδειξε την πικρία του: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες. Νιώθω τεράστια απογοήτευση…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *