ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Υπό διεθνή επιτήρηση η ελληνική διαιτησία!

Στην ΕΠΟ βρίσκεται από το πρωί ο αντιπρόσωπος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι συνεργάτες του και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sdna, η πρώτη βόμβα… έσκασε!

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος παράγοντας φέρεται να ενημέρωσε τον Γιώργο Γκιρτζίκη ότι η ελληνική διαιτησία και η ΚΕΔ θα τεθούν υπό διεθνή επιτροπεία!

Στην ΚΕΔ θα συμμετέχουν μόνο διεθνείς πρώην διαιτητές, ενώ τελειώνει ο εκλεκτός της ΕΠΟ, Δημήτρης Γκρούτσης. Την επιτήρηση της ΚΕΔ θα αναλάβουν και ξένοι και Έλληνες παράγοντες.

Αυτό σημαίνει πως στην FIFA αναγνωρίζουν (πανηγυρικά) τον διεφθαρμένο τρόπο με τον οποίο φτιάχτηκαν οι πίνακες διαιτητών και τις αλχημείες για να δημιουργηθεί μια ΚΕΔ με εκλεκτούς του «συστήματος».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν δέχεται ούτε συζήτηση και για το θέμα της σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας και τάσσεται στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή στο θέμα των δικαστών που θα την απαρτίζουν. Με λίγα λόγια αναγνωρίζει πως η αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής έγινε για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι σκοποί και ζητά την επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *