ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ VOL.5!

Αυτόν τον μαραθώνιο δες τον σαν ένα πάρτι. Γιατί θα είναι ένα τεράστιο πάρτι σε όλη την πόλη – με μουσική και χορό σε κάθε σημείο!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμός στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό στον Λευκό Πύργο. Και μετά, μουσική!

50 φορείς κοινωνικής προσφοράς «τρέχουν» στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Πενήντα φορείς κοινωνικής προσφοράς «τρέχουν» στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. Μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της
διοργάνωσης, πρόκειται να ενισχυθούν και φέτος οικονομικά δεκάδες φορείς, που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Το μεγαλύτερο νυχτερινό αθλητικό γεγονός της χώρας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, αγκαλιάζοντας και τα άτομα με αναπηρίες, που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με τη συμμετοχή τους.

Φτιάξε το running team σου!

Η στιγμή για το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας, πλησιάζει! Φτιάξε το δικo σου running team και τρέξε με την παρέα σου στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου!

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια σου μπορεί να είναι η ομάδα σου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσεις δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Γιατί ομαδική εγγραφή; Γιατί οι συμμετέχοντες επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πώς κάνεις εγγραφή;

1. Αν θες online, στο www.thesshalfmarathon.org καιwww.thesshalfmarathon.gr
2. Με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org
Fax στο 2310 200361
3. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)
4. Στις ομάδες των 50 φορέων κοινωνικής προσφοράς, που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από τη διοργάνωση- αυτές μπορείς να τις βρεις εδώhttp://bit.ly/1Ol0Wss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *