ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ-ΒΑΝΔΑΛΟΙ: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εκδρομείς; Βάνδαλοι; Τουρίστες; Μετανάστες; Θεσσαλονικείς; Όποια και αν είναι η απάντηση , δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ομορφιά που προσφέρει η πόλη μας αλλα και τα κοντινά μέρη που αναζητούμε ανάσες δροσιάς την περίοδο του Καλοκαιριού. Ακολουθούν εικόνες ντροπής που δηλώνουν απαίδευτο κοινό..

Προβλήματα αποκομιδής των απορριμμάτων εντοπίζονται στην παραλιακή ζώνη του δήμου Θερμαϊκού (Αγία Τριάδα, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή) και του δήμου Προποντίδας, στη Χαλκιδική. «Οντως, υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια στην περιοχή μας, όπου καταφτάνει μεγάλος αριθμός επισκεπτών από την πόλη της Θεσσαλονίκης» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην “TP”

Περαία

Μετανάστες που πλένουν τα ποδήλατά τους στις ντουζιέρες, Ρομά που φτιάχνουν μαχαλάδες στην παραλία, σκουπίδια, βρωμιά και οικογένειες που ψάχνουν ένα καθαρό σημείο.

peraia4 peraia1 peraia2 peraia3

Ίδιο το σκηνικό και στην Επανομή, μια περιοχή που είναι επίσης (σχετικά) προσβάσιμη με λεωφορεία του ΟΑΣΘ και αποτελούν “ανάσα” δροσιάς για τους μη έχοντες μεταφορικό μέσο στην Θεσσαλονίκη…

epanomi epanomi2

Μην ξεχνάμε πως η πόλη μας , η όμορφη Θεσσαλονίκη, βρωμίζει κάθε απόγευμα, κάθε βράδυ κάθε πρωί απο τους ασυνείδητους και απαίδευτους συμπολίτες-τουρίστες-μετανάστες που μετά την βόλτα τους και ενδεχομένως έναν ψίθυρο “τι όμορφα που είναι εδώ” , μετά αφήνουν αποτσίγαρα, κουτάκια μπύρας-αναψυκτικών , πλαστικά ποτήρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νούς, στον χώρο που καθίσαν. Βέβαια σε αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο δήμος Θεσσαλονίκης με τους περιορισμένης χωρητικότητας κάδους απορριμάτων κατά μήκος της παραλίας (συμπεριλαμβανομένης και της προβλήτας στο Λιμάνι). Λίγη προσοχή επιτέλους.. λίγη παιδεία ακόμη δεν βλάπτει…

Ακολουθούν εικόνες ντροπής..

paralia 4 nea paralia 3nea paralia nea paralia2

Γαβρής Άγγελος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *