ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!

Την ερώτηση αυτή την έχετε ακούσει και την έχουμε ακούσει όλοι μας. Άλλοι έχουμε απαντήσει για πλάκα, άλλοι μέσα απο την ψυχή μας άλλη απλώς χαμογελάσαμε.. Μετά απο την ερώτηση που τέθηκε On air στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Άγγελο Γαβρή, οι απαντήσεις που δόθηκαν On air και μέσω μηνυμάτων στην σελίδα  https://www.facebook.com/Thessaloniki-Post-157813794421620/ της “TP” σας παρουσιάζουμε τις απαντήσεις σας:

“Ρε συ Άγγελε, πως να στο πω, έφυγα μικρή απο την πόλη μου και ήρθα εδώ για σπουδές.. Ένιωσα ..ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Αγαπώ την Θεσσαλονίκη γιατί με κάνει να νιώθω έτσι! Μόνο εδώ!” -Στέλλα .

“Για τις μυρωδιές των Λουκουμάδων στην Μητροπόλεως και τον ήχο και την εικόνα του τραμ να περνάει απο μπροστά μου, εικόνες που χουμε οι μεγαλύτεροι ως παιδιά” -Αγγελική.

“Γιατί και αν έχω γυρίσει όλον τον κόσμο ως ναυτικός και γιος μεταναστών, πάντα θα επιστρέφω ΕΔΩ” -Γιάννης .

“Αυτό μου το πε Αθηναίος φίλε. Γιατί η Αθήνα έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς και η Θεσσαλονίκη ό,τι δεν μπορείς να φανταστείς! “ -Δημήτρης (εν ώρα εργασίας)

“Για τις γυναίκες της ρε Άγγελε, που είναι τσακπίνες και όμορφες σαν πουθενά αλλου!” – Θύμιος

“Γιατι κάθε σοκάκι έχει μια ιστορία βουτηγμένη σε αναμνήσεις εθνών” -Βασίλης

“Για τους ανθρώπους της. Πάντα, ακόμα και στις εποχές μας, χαμογελαστοί και έτοιμοι να σου μιλήσουν “– Αλεξάνδρα

“Γιατί παράγει πολιτισμό και εξάγει νέες τάσεις” –Δέσποινα

“Γιατί τρώμε Σουβλάκι ρε Άγγελε, Όχι Καλαμάκι, αυτό αν το πετάξεις στην φουφου θα πάρει φωτιά” -Παντελής

“Για τον βαρδάρη άνεμο, που όταν φυσσάει τα παίρνει όλα μακριά. Και τα της ατμόσφαιρας και τα δικά μας. Και την επόμενη το μάτι σου φτάνει μέχρι τον Όλυμπο απέναντι. Πεντακάθαρα! “– Βασιλική

Αυτά λοιπόν ήταν κάποιοι απο τους λόγους που μοιραστήκατε μαζί μας. Πολλές απαντήσεις ήταν σκέτες φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης, των ανθρώπων της σε όλες τις εποχές. Αυτό θα το συνεχίσουμε ως φωτογραφικό αφιέρωμα στο μέλλον. Αγαπάμε την Θεσσαλονίκη λοιπόν γιατί.. Εμέις είμαστε η Θεσσαλονίκη, την έχουμε μέσα μας, στον λόγο μας, στην συμπεριφορά μας, τις μνήμες μας και τις εικόνες μας…

#Love_Thessaloniki #ThessalonikiPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *