“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ

Το “ευχαριστώ” της Κορακάκη μέσω instagram σε ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας

korakakiinsta

Ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη ήταν η Άννα Κορακάκη για την τιμή που της έκαναν Δόξα Δράμα και ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης βραβεύτηκε για τα δύο της μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ευχαρίστησε μέσω instagram τις δύο αγαπημένες της ομάδες για την τιμή που της έκαναν.

Αναλυτικά η Κορακάκη έγραψε: «Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ομάδων, Δόξας Δράμας-ΠΑΟΚ. Η ομάδα της πόλης καταγωγής μου Δράμας και η ομάδα της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης, τίμησαν τον πρωταθλητή μας στα 110μ με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη κι εμένα.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ήταν ένα απίστευτο κλίμα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα στους ασπρόμαυρους φιλάθλους! Ευχαριστώ επίσης για την απονομή πλακέτας από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης & εκείνη του Γ.Σ Δόξα Δράμας, καθώς και το δώρο φανέλα της Δόξας με το επίθετό μου και τον αριθμό 10. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την τόσο θερμή του υποδοχή!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *