ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καθ’ οδόν για τις εγκαταστάσεις της 81ης ΔΕΘ, συνοδευόμενος από πολυμελές κλιμάκιο υπουργών, στους δρόμους της περιοχής οι εργασίες ήταν πυρετώδεις ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μέχρι και τοίχους έβαφαν για να προλάβουν να καλύψουν τα γκράφιτι, πριν φτάσει ο Πρωθυπουργός…

Στα μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν εκατοντάδες αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις 2 το μεσημέρι θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες, την ώρα που ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάζει την 81η ΔΕΘ, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν γύρω από το συνεδριακό κέντρο, θα στηθούν οδοφράγματα με κλούβες της Αστυνομίας και μεταλλικά κιγκλιδώματα σε κομβικά σημεία προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο να προσεγγίσουν διαδηλωτές στο χώρο των εγκαινίων, ενώ στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης από τις 2 το μεσημέρι και μέχρι να ολοκληρωθούν τα συλλαλητήρια δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δόμους: Λ.Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Γ΄Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου, Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος, Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου, Λεωφ. Νίκης, καθ’ όλο το μήκος της, Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος της, Κων. Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου, Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της, Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη, Αγίας Σοφίας, από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας, Π.Μελά, καθ’ όλο το μήκος της, Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της και Καυτανζόγλου, καθ’ όλο το μήκος της.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από ανατολικά προς δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *