Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΥΓΗ” “ΤΗΝ ΛΕΕΙ” ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Η Αυγή “την λέει” στην Κατερίνα Στεφανίδη.

Την καλεί να διαβάζει πριν απαντά σε κάτι για να μην την εκμεταλλεύονται

Η κόντρα “Αυγής” και Ολυμπιονικών ξεκίνησε έχοντας στο στόχαστρο τον Πύρρο Δήμα, αλλά συνεχίζεται σήμερα εμπλέκοντας και την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία μετά την κατάκτηση του μεταλλίου υπερασπίστηκε όλους τους αθλητές.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας απαντά στο σχόλιο που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1: «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

  Τι απαντά σήμερα στην Στεφανίδη η Αυγή:

Να διαβάζεις Κατερίνα  «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *