Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Χαμηλές ταχύτητες ακόμα μία Κυριακή στους δρόμους προς Χαλκιδική αφού οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν να βρουν λίγη δροσιά στις γύρω παραλίες.

 

Στις 8 π.μ. μάλιστα σημειώθηκε και ανατροπή ενός οχήματος στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης ‐ Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική λίγο μετά την Καρδία, κάτι που δυσχέρανε την κυκλοφορία των οχημάτων στην ανηφόρα της Καρδίας μέχρι να γίνει η μεταφορά του οχήματος στην άκρη του οδοστρώματος. Αν και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε γρήγορα, αυτήν την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανηφόρα της Καρδίας αρχίζει πάλι να γίνεται με δυσκολία.

Σύμφωνα και με ακροατές του ΡΘ, οι χαμηλές ταχύτητες αρχίζουν από το ύψος του makro έξω από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το «σταμάτα-ξεκίνα» είναι πιο έντονο μετά τη στροφή αεροδρομίου.

Στους κεντρικούς άξονες του πρώτου και του δεύτερου ποδιού στη Χαλκιδική παρατηρείται έντονη ροή οχημάτων χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ακόμη προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή πρόβλημα στο ύψος της Ποτίδαιας.

Χαμηλές ταχύτητες στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων

.. Η επιστροφή των συμπολιτών μας προβλέπεται.. υπομονετική.. Λογική ώρα που ξεκινάει η  μεγάλη επιστροφή 7-10 το βράδυ της Κυριακής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *