ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ “TP”: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στην ΤhessalonikiPost έφτασαν αρκετές καταγγελίες των πολιτών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (thessalonikipostgr@gmail.com) . Αυτή η οποία ήταν  σημειωμένη ως επείγουσα ήταν αυτή της Κας Αγγελικής , κατοίκου στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

“Αγαπητή T.P, δεν είμαι ξενοφοβική, ούτε ρατσίστρια και όταν μπορώ προσφέρω στους συνανθρώπους μου. Ξεκινώ έτσι γιατί δεν θέλω να μου κολλήσουν καμιά ταμπέλα. Ουδεμία σχέση έχω με κόμματα και δεν θέλω ουδέποτε να έχω. Οι μετανάστες βρίσκονται στην πόλη μας, σε γκέτο, στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, σα ζώα προς σφαγή. Είναι κρίμα. Είναι επίσης δυστυχές το φαινόμενο της αδιαφορίας της πολιτείας που αφού τους έβαλε στα “κέντρα φιλοξενίας” τους άφησε έρμαια του Θεού. Δεν γνωρίζω αν επιτήδειοι τους θέλουν εκεί για να τσεπώνουν επιχορηγήσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που διάβασα πως θα βρεθούν σπίτια με κονδύλια της Ε.Ε για να κατοικήσουν αυτοί οι άνθρωποι. Ξέρω πως είναι Καλοκαίρι, σκάνε στην τσιμεντούπολη, αρρωσταίνουν, κάνουν την ανάγκη τους σε δέντρα και γωνίες απο δρομάκια και στο πάρκο απέναντι απο τον ΟΣΕ καθώς και στη Δωδεκανήσου το βράδυ, το σκέφτεσαι να περπατήσεις αφού μέσα στην απόγνωσή τους γιατί να μην γίνουν παράνομοι; Συνθήκες υγιεινής μηδαμινές, μπάνιο δεν κάνουν και αν κάνουν κανουν με νερό σκέτο. Μαζεύονται μικρόβια, αρρώστιες και με τα κουνούπια του καλοκαιριού είναι εύκολο να ξεκινήσει επιδημία. Επιδημία κύριοι. Που; Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παρακαλώ δημοσιεύστε το με την ελπίδα οι φορείς να το ακούσουν και να κάνουν κάτι επιτέλους!”

Λόγια παραπάνω δεν χρειάζονται απο εμάς.  Η αδιαφορία της Πολιτείας έχει φανεί. Σε προηγούμενο άρθρο της “TP” έχει επισημανθεί καθώς και έχει προταθεί διέξοδος απο όλο αυτό που ονομάζεται “προσφυγικό”.

Στείλε την δική σου καταγγελία στην “TP” και δες την να δημοσιεύται. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *