ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΔΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και Θέση σε Λειτουργία του ΜΕΤΡΟ Θεσ/νίκης», που εκτελείται από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», από ώρα 07.00΄ και μέχρι την ώρα 11.00΄ αύριο, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων (πλήρης αποκλεισμός του κόμβου).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

(α) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, μέσω των οδών Ι.Κωλέττη και Γιαννιτσών.

(β) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, μέσω της ανώνυμης οδού παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, της οδού Βίτσι και της οδού Τσορλίνη.

(γ) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Αγίων Πάντων με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, είτε μέσω των οδών Βίτσι και Τσορλίνη, είτε μέσω των οδών Μαργαροπούλου και Μ.Καλού.

Η τροχαία θα λάβει μέτρα και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *