ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ”

Λεβέντης για καναλάρχες: Αυτούς έχουμε, δεν είδα κανέναν άγγελο – Όλοι αυτοί έχουν πηδήξει παλούκια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 81η ΔΕΘ.

Σε ερώτηση του Thestival.gr και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Κοκολάκου αναφορικά με την χθεσινή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου του Alpha για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για το γεγονός ότι επετράπη σε επιχειρηματίες να συμμετέχουν στη δημοπρασία, ενώ τους έχει δεσμευτεί η περιουσία και διώκονται ποινικά, ο κ. Λεβέντης απάντησε: ”Υπάρχουν και άλλοι; Τέτοιου επιπέδου υποψηφίους έχουμε που έχουν πηδήξει πολλά παλούκια. Δεν είδα κανέναν άγγελο ή καθηγητή πανεπιστημίου. Η ερώτηση της κ. Τσικρίκα ήταν καλή ερώτηση. Του είπε ότι εσείς μας κλείσατε. Αλλά εγώ γνωρίζω έναν που δεν είχε άδεια η καντίνα του και τον κλείσανε”.

Επιπλέον, σημείωσε πως ”Έχω ανοίξει έναν διάλογο με τον Τσίπρα για να δω μήπως μπορέσει να καταλάβει ορισμένα πράγματα από αυτά που του λέω, όχι γιατί θέλω να μπω στην κυβέρνηση, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Σαμαρά, καταστρέφει και τη χώρα και τον εαυτό του” τονίζοντας ότι το ίδιο θα έκανε όποιος και αν κυβερνούσε.

”Προσπαθώ να συζητώ, τη συζήτηση την ποινικοποιούμε;” ρώτησε και επεσήμανε: ”Αν μπει η Ένωση Κεντρώων σε οποιαδήποτε κυβέρνηση με τον Τσίπρα να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων”.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ”ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα… ο Λεβέντης ποτέ” και στη συνέχεια υπογράμμισε: ”Δεν θα κάνω κυβέρνηση με κανέναν, τους εννιά βουλευτές τους διαθέτω μόνο στην Ελλάδα” χωρίς όπως είπε να υπολογίζει σχόλια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης. Όπως είπε, επέμεινε από την πρώτη μέρα σε οικουμενική κυβέρνηση, διότι διαφορετικά επενδυτής δεν θα έρθει.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Γιάννης Μπουτάρης είναι καλός δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως: ”Νιώθω ότι ο Μπουτάρης είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν είναι σταθερός δήμαρχος που θα υλοποιήσει κάποια πράγματα. Είχε ένα όνειρο να γίνει δήμαρχος και το εκπλήρωσε”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *