ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 20&21/07 ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

Στις 20 και 21 Ιουλίου, ο πολυχώρος «Μύλος» της Θεσσαλονίκης, μετατρέπεται σε χώρος ψυχαγωγίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία.

Η μεγαλύτερη Ακαδημία μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, GBAcademy μαζί με το «3on3 Giants», διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

Καθημερινά, στα ειδικά γήπεδα «3on3», πάντα υπό σκιά και σε μέρος που δροσίζεται ειδικά, θα διεξάγονται τουρνουά μπάσκετ τεσσάρων κατηγοριών, διαφορετικών ηλικιών. Under14 (αγόρια και κορίτσια), Under18 (αγόρια και κορίτσια), Οver18 (αγόρια και κορίτσια), Over35 (αγόρια και κορίτσια), με την συμμετοχή να ορίζεται στα 40 ευρώ ανά ομάδα, τους νικητές να κερδίζουν δώρα και όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν είσοδο σε VIP θέσεις των συναυλιών, για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους τους! Για εγγραφές στο «3on3» καλέστε στο 2310-309939 (09:00-17:00 καθημερινά) και στις Facebook pages: GBAcademy και 3 on 3 Giants “Get in the arena”, μέσω Inbox.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΣΒΟΛΕΑ & ΤΗΕ ΤΕDDS

Το διήμερο πάρτι θα ξεκινάει με μπάσκετ, θα συνεχίζεται με μπάσκετ και θα ολοκληρώνεται με… μπάσκετ μετά μουσικής! Στις 20 και 21 Ιουλίου το stage του «Μύλου» θα πατήσουν ο Εισβολέας & Tedds και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, δίνοντας ταυτόχρονα στους αθλητές που συμμετέχουν στο «3on3» να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

20 Ιουλίου: Eisvoleas & The TEDDS, 12ος Πίθηκος, more artist tba soon…

21 Ιουλίου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19.00: ΔΩΡΕΑΝ

Εισιτήρια: 

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & THE TEDS: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Η ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 7 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Η ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *