ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ-ΡΟΥΒΑΣ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ;

Έντονες ζυμώσεις αλλά και αντιδράσεις προκαλούν στη Νέα Δημοκρατία τα πρόσωπα που βολιδοσκοπούνται για τις επόμενες εκλογές.

Δύο ονόματα φέρεται να έχουν ανάψει φωτιές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News της Κυριακής, πρόκειται για τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο κ. Πρετεντέρης ακούγεται για εκπρόσωπος του κόμματος, αν κλείσει το Mega, αλλά και για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Υπάρχουν όμως πολλές αντιδράσεις στους καραμανλικούς και τη λαϊκή δεξιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ερωτάται για το θέμα, ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει.

Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο οι συζητήσεις άρχισαν μετά τον συντονισμό εκδήλωσης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας για την Παιδεία. Είχε προηγηθεί τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΝΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο δημοσιογράφος είπε σε στελέχη που δραστηριοποιούνται σε γραφεία βουλευτών της Α’ Αθηνών, με τα οποία έκανε ανοιχτή εξόρμηση μετά την εκδήλωση του Ινστιτούτου, ότι ο κ. Μητσοτάκης τού πρότεινε να κατέβει υποψήφιος. «Στην Α’ Αθηνών μεγάλωσα, είπε. «Θα το σκεφτώ». Δημοσίως πάντως διαψεύδει ότι δέχεται πρόταση.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να το προσπάθησε όμως… δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε!

Ο γνωστός δημοσιογράφος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iPop ζήτησε ο ίδιος να κατέβει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, όμως απ’ ό,τι φαίνεται η ιδέα δεν άρεσε ιδιαίτερα στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έμεινε με την πίκρα στα χείλη και εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ απ’ τη Συγγρού.

Τονίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ουδέποτε έκρυψε την στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία και την εναντίωσή του στην Κυβέρνηση.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο παρουσιαστής είχε πει: «Αν δεν βρούμε έναν τρόπο να τους διεμβολίσουμε και επικοινωνιακά και γλωσσικά, θα μας κυβερνούν για άλλα 50 χρόνια».

Ένα άλλο όνομα που φέρεται να συζητείται είναι εκείνο του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, ο οποίος στο δημοψήφισμα είχε στηρίξει το «Ναι». Στη ΝΔ τον κατατάσσουν στα «εναλλακτικά» πρόσωπα με μεγάλη απήχηση στη νεολαία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *