ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Νέα κινητοποίηση προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οι οποίοι συνεχίζουν την  επίσχεση εργασίας για 8η ημέρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση η οποία δημοσιοποιήθηκε  μέσω του  facebook:

“Συνάδελφοι-σες

Την Δευτέρα 26/09/2016 όλοι μαζί μια γροθιά ,μια φωνή συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ και διαμαρτυρόμαστε για την συνεχόμενη τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην όποια κατοικούμε. Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε , γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ ,ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *