ΟΑΣΘ: ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΝ!

Από σήμερα και… επ’ αόριστον χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη !

Χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες από σήμερα η Θεσσαλονίκη μετά την απόφαση του συνδικάτου εργαζόμενων του ΟΑΣΘ για επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν σαν μοναδικούς υπεύθυνους για την ταλαιπωρία που θα υποστεί το επιβατικό κοινό της πόλης και του νομού Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΘ και την Κυβέρνηση, «οι οποίοι στα πλαίσια της διένεξής τους για την τήρηση ή μη της οικονομικής συμφωνίας που διέπει τις δύο πλευρές, χρησιμοποιούν και στην ουσία πλήττουν τους 2.300 εργαζομένους που ζητάνε την αμοιβή της εργασίας τους για τον βιοπορισμό των οικογενειών τους».

Στο μεταξύ ανυποχώρητος παραμένει ο Χρήστος Σπίρτζης, που διαμηνύει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε. Τους κάναμε πρόταση να δώσουμε 1-2 μήνες προκαταβολικά απευθείας στους λογαριασμούς των εργαζομένων και δεν το δέχτηκαν».

Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΘ αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εργαζόμενων, κάτι που θα αποφασιστεί στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *