ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!

Σχεδόν 48 ώρες συμπληρώνει η διαδικασία της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες με τα βλέμματα όλων να βρίσκονται στραμμένα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) στην Καλλιθέα, εν μέσω όργιο φημών για τα τέσσερα ονόματα που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με το εσωτερικό της ΓΓΕΕ, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει εξελιχθεί ομαλά. Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά ονόματα ή ποσά ενώ κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν και υπογράμμισαν πως κανείς έξω από τα γραφεία της ΓΓΕΕ δεν γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Παρά τα σενάρια, ουδείς γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Βάσει και της διαδικασίας η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπράτησης των αδειών θα γίνει εντός της ημέρας, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να μιλήσει με ακρίβεια για την ακριβή ώρα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία η ΓΓΕΕ θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση που θα ενημερώνει για τα αποτελέσματα της διαδικασίας και τους νέους καναλάρχες.

Στο μεταξύ τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από το κτίριο της ΓΓΕΕ παραμένουν δρακόντεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 80-100 αστυνομικοί διατίθενται για τους προληπτικούς ελέγχους, ενώ εσωτερικά του κτιρίου βρίσκονται επιπλέον 80 αστυνομικοί σε τρεις βάρδιες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *