ΣΤΟΥΣ 7 ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. “ΝΕΚΡΕΣ” ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων απο το τρομοκρατικό χτύπημα ανεβαίνει στους 7. Φόβοι πως μπορεί να ξεπεράσουν τους 10..

Η αστυνομία συνεχώς με tweets καλεί τον κόσμο να αποφύγει να κυκλοφορεί στης πόλη και να παραμείνει στα σπίτια του. Και όπως αναφέρει οι δράστες αναζητούνται.

Παρέλυσαν οι συγκοινωνίες

Οι αρχές του Μονάχου ανακοίνωσαν ότι έχουν διακοπεί όλες οι συγκοινωνίες στην πόλη—των λεωφορείων, των τρένων και των τραμ, αλλά και ότι έκλεισε ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός και απομακρύνθηκαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Επίσης η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μπορεί να επιβεβαιώσει επίθεση με πυροβολισμούς μόνο στην Hanauerstraße, όπου είναι το εμπορικό κέντρο.

Αυτό γιατί επί δύο ώρες υπήρχαν αναφορές ότι πυροβολισμοί δεν ακούστηκαν μόνο στο εμπορικό κέντρο, αλλά και σε άλλες περιοχές του Μονάχου. Μια εξ αυτών η περιοχή Karlsplatz/Stachus, στο κέντρο του Μονάχου. Αναφορές και για επιχειρήσεις σε άλλα δύο σημεία της πόλης: Στην πλατεία του Καρόλου Stachus και την Μαρίενπλατς.

Τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης για Έλληνες

Μέχρι στιγμής το προξενείο δεν επιβεβαιώνει θύματα Έλληνες. Η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης για τους Έλληνες στο Μόναχο είναι ο αριθμός 0049 1746 744 898.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *