ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΩΤΟΣΤΟΠ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το ”Κίνημα Ωτοστόπ” οργανώνεται – Κάλεσμα για συνάντηση σήμερα στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Σε συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού καλούν οι διοργανωτές του ”Κινήματος Ωτοστόπ” που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες μέσω facebook εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και ήδη μετρά χιλιάδες μέλη.

Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 17:00 σήμερα το απόγευμα στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

”Φίλοι της ιδέας μας διαθέσανε δωρεάν 500 αυτοκόλλητα και 1000 καρτελάκια εκτυπωμένα σε κανονικές διαστάσεις. (ψάχνουμε και άλλα). Φίλοι εθελοντές θα στήσουμε ένα μικρό τραπέζι και όποιος θέλει θα έρχεται να πάρει ότι χρειάζεται.

Η ιδέα της δράσης έχει δυο μέρη:

Α. ΠΑΙΡΝΩ ΩΤΟΣΤΟΠ Ή ΚΑΝΩ ΩΤΟΣΤΟΠ . (Η διάδοση της ιδέας βοηθά αυτό να συμβαίνει εύκολα. Το σηματάκι σε καρτελάκι είναι βοηθητικό πολύ) ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ.

Β. ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ήδη μσα στην ομάδα γίνονται αναρτήσεις και προσπάθειες να συντονιστούμε ανά περιοχές. οι τρόποι βρίσκονται υπό εξέλιξη)

Και ας θυμόμαστε:

Σπάμε τον δισταγμό και την αποξένωση της εποχής. Μπορούμε να μοιραστούμε και να βιώσουμε λέξεις όπως Εμπιστοσύνη, Ανθρωπιά, Συμπολίτης, Φιλία, Μοίρασμα, Αλληλεγγύη, Ενσυναίσθηση, Αυτοργάνωση.

Ο καθένας κάνει χρήση της καλοσύνης με δική του ευθύνη..
Το κακό περισσεύει αλλά και το καλό περιμένει την ευκαιρία του!
Καλή αρχή και δύναμη σε όλους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *