ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ν.ΠΑΠΠΑ

Συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Το ΑΠΕ/ΜΠΕ μεταδίδει πως έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.

Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα. Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.

Ωστόσο πριν από λίγο το STAR.gr δημοσίευσε δήλωση του Δημήτρη Σουλτογιάννη ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των δύο δημοσιογράφων «Ούτε με συνέλαβαν, ούτε θα μπορούσαν»! αναφέρει ο ανταποκριτής του STAR στις ΗΠΑ, διαψεύδοντας το ΑΠΕ/ΜΠΕ. Σε λίγο αναμένεται και πλήρης δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται πως αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *