ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: 2/4 ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ALPHA, STAR , ANT1

Μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει εξελιχθεί ομαλά και φέρονται σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει η ΓΓΕΕ να έχουν κατοχυρωθεί οι δύο πρώτες άδειες, ενώ εντός ημέρας αναμένεται να δημοπρατηθούν και οι δύο επόμενες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ονόματα ή ποσά ενώ κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν και υπογράμμισαν πως κανείς έξω από τα γραφεία της ΓΓΕΕ δεν γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Δεν αποκλείεται, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπράτησης των αδειών να γίνει σήμερα Τετάρτη το απόγευμα

δίχως όμως να μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια, καθώς υπάρχει περίπτωση η διαδικασία να εξελιχθεί ως αργά τη νύχτα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία η ΓΓΕΕ θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση που θα ενημερώνει για τα αποτελέσματα της διαδικασίας και τους νέους καναλάρχες.

Ασφαλιστικά μέτρα από Star και Alpha

Να σημειωθεί ότι το κανάλι STAR που μετέχει στον διαγωνισμό με εκπρόσωπο τον Κάρολο Αλκαλάι, επέδωσε ασφαλιστικά μέτρα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα. Η επίδοση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε από το γραφείο του κ. Πάνου Λαζαράτου, δικηγόρου του καναλιού που συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Όπως ανέφερε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει αυτή η επίδοση.

Επίσης ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, μέσω του δικηγόρου κ. Χρυσανθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ασφαλιστικά μέτρα στρέφονται κατά του «καναλιού Ε», το οποίο όμως τελικά δεν συμμετέχει στη διαδικασία λόγω του προβλήματος που υπήρξε με την εγγυητική του επιστολή, καθώς επίσης και κατά της εταιρίας του κ. Καλογρίτσα, της εταιρίας Dimera του Ιβάν Σαββίδη, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εταιρίας ALTER EGO.

Επιπλέον λίγο μετά τις 11:30 θυροκολλήθηκαν στην πόρτα του κτιρίου της ΓΓΕΕ και νέα ασφαλιστικά μέτρα αυτήν την φορά από τον Ant1. Πρόκειται για ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατατέθηκαν από τις 31 Αυγούστου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *