ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

 ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη σύμμαχό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και εμπόδια που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στον Αύγουστο, ενώ ο κυβερνήτης σας Άρης θα μπλοκάρει την αρνητική επιρροή του Κρόνου, οπότε τα προβλήματα θα ξεπεραστούν δίχως να πρέπει να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο επαγγελματικός τομέας ενδεχομένως να μην έχει τη δυναμική που θα θέλατε, όμως είναι πιθανό όλο αυτό να είναι μια ψευδαίσθηση πίσω από την οποία μπορεί να υπάρχουν διαδικασίες που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία των στόχων σας, αρκεί να μην αποπροσανατολιστείτε. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μη βασίζεστε στην υπευθυνότητα των άλλων, αν θέλετε να είστε σίγουροι για την ομαλή έκβαση των υποχρεώσεών σας. Στον οικονομικό τομέα, η ενίσχυση του εισοδήματός σας σάς δίνει την ευκαιρία να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες, όμως θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί καθώς προκύπτουν οφειλές που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Η ερωτική σας ζωή δοκιμάζεται εξαιτίας αρνητικών συναισθημάτων που βγαίνουν στην επιφάνεια και εκεί θα χρειαστεί να κάνετε την αυτοκριτική σας, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και στη συνέχεια να διεκδικήσετε αυτά που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να βελτιώσετε τη σχέση ή τον γάμο σας και τα αποτελέσματα θα φανούν στην Πανσέληνο στις 18 του μήνα. Για τους ελεύθερους προβλέπεται ένα διάστημα κατά το οποίο θα κυριαρχήσουν έντονα συναισθήματα, δεν θα λείψουν όμως και οι απογοητεύσεις για όσους επενδύσουν συναισθηματικά σε εφήμερες σχέσεις που θα αποβούν στην πορεία άκαρπες. Κρατήστε άμυνες, απολαμβάνοντας το ερωτικό παιχνίδι δίχως δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας τώρα το καλοκαίρι είναι στραμμένη περισσότερο στην οικογένεια παρά σε θέματα καριέρας, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα σας απασχολήσουν υπαρξιακά και αισθηματικά ζητήματα. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη μετατρέπει τη θετική της επιρροή σε αρνητική, ενώ ο Πλούτωνας ενισχύει τις θέσεις της με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η αβεβαιότητα και να δυσκολεύεστε αρκετά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ακατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, είναι όμως ιδανική για να προετοιμαστείτε και να μαζέψετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την υλοποίηση των σχεδίων σας από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα. Σε γενικές γραμμές, δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στον Αύγουστο, όμως θα πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση για να αποτρέψετε τυχόν δυσάρεστες συνέπειες. Οι στόχοι σας μέσα στο επόμενο διάστημα είναι αρκετά ασαφείς και είναι προτιμότερο να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, φροντίζοντας να περάσετε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σταθερή πορεία, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και να επιλύσετε τυχόν αισθηματικά ζητήματα που μπλοκάρουν τη σχέση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 εντείνει την ερωτική σας διάθεση, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει τον αυθορμητισμό σας και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή. Οι γονείς μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας και να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να έχουν σχέση με την αυτοεκτίμησή τους, ώστε να ενδυναμώσετε τη σιγουριά για τον εαυτό τους. Προσπαθήστε στις διακοπές σας να αποβάλετε συνήθειες της πόλης, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους ο Αύγουστος προβλέπεται αρκετά παραγωγικός και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα έχουν διάρκεια για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ενισχύει τη δράση και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ταξίδια και μετακινήσεις θα διευρύνουν τον κύκλο σας και, παρόλο που είναι ένα διάστημα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν πτοείστε, καθώς οι κόποι σας ανταμείβονται πέρα από τις προσδοκίες σας. Η Νέα Σελήνη στις 2 Αυγούστου ευνοεί την κατάστρωση των σχεδίων σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας, όντες επικεντρωμένοι σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση θα δείτε σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ όσοι δεν είστε αυτοαπασχολούμενοι, ενδεχομένως να δεχτείτε πιέσεις από τους εργοδότες σας που θα εντείνουν το άγχος σας και θα στρέψουν την προσοχή σας στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων. Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να καλύψετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, δίχως να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον ερωτικό τομέα οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται επαρκώς και είστε σε συνεχή προβληματισμό, καθώς έχετε την αίσθηση πως είναι όλα εναντίον σας, όμως θα πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης και να επανεξετάσετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε όσους σας πλησιάζουν εκφράζοντας το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε ατυχείς στιγμές από το παρελθόν και βάλετε ως στόχο τη βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σας, οι πιθανότητες να επανέλθουν οι ισορροπίες είναι πολλές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που απελευθερώνονται τα ένστικτά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις καταχρήσεις, μια κι έχετε άγριες διαθέσεις για τις διακοπές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη –που είναι κυβερνήτης σας– σύμμαχό σας, θα συνεχίσετε την πορεία σας προς την επίτευξη των στόχων σας με περισσή άνεση, αρκεί να μην είστε επιπόλαιοι απέναντι στα καθήκοντά σας, μια και λόγω καλοκαιριού υπάρχουν πολλές στιγμές που θέλετε να αποδράσετε, δίνοντας έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Η αναποφασιστικότητά σας μπορεί να καταστρέψει τα μελλοντικά σας σχέδια, οπότε μη βιάζεστε να δεσμευτείτε με κανέναν προτού ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, εξετάζοντας παράλληλα όλες τις παραμέτρους με προσοχή. Οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν πολύ από το περιβάλλον σας, προσέξτε όμως τη διαχείριση κοινόχρηστων πόρων με τους συνεργάτες σας, ώστε να μη γίνει αιτία δημιουργίας εντάσεων και παρεξηγήσεων σε μια εποχή όπου εξαρτάστε άμεσα από την ομαλότητα των σχέσεών σας. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, επικεντρωθείτε στην εξωτερική πολιτική της εταιρείας σας, κάντε έξυπνες προσφορές που θα προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό και αντιμετωπίστε με ευγένεια και χιούμορ τυχόν ιδιότροπους πελάτες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται προς τα μέσα του Αυγούστου, θα χρειαστεί όμως ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπερισχύει η ανάγκη σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε αδιέξοδο. Στον ερωτικό τομέα είναι στάσιμη η κατάσταση εξαιτίας του κολλήματός σας με ένα πρόσωπο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις σας και χάνετε συνεχώς ευκαιρίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την αισθηματική σας κατάσταση για κάτι που, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι μόνο στο μυαλό σας. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο, η Πανσέληνος στις 18 είναι ιδανική στιγμή για να ζήσετε στο έπακρο την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θα σας έκανε ευτυχισμένους, ενώ παράλληλα αναζητάτε νέους στόχους για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής και κυρίως την ψυχολογία σας. Ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί έχει θετική έκβαση και μπορείτε πλέον να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας με άνεση, δίχως να εξαρτάστε από τρίτους. Η επιρροή του Πλούτωνα αυξάνει τη ζωτικότητά σας, κάτι που αντανακλάται στην απόδοση της εργασίας σας, ενώ ο Ουρανός φέρνει επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γενικά, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο η ανάγκη σας για καινούργιες εμπειρίες είναι μεγάλη και σας ωθεί στη λήψη αποφάσεων δίχως να έχετε καμία αμφιβολία. Τέλος, ο κυβερνήτης σας Ήλιος επιδρά θετικά στις προσπάθειές σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε την αφθονία κι ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών. Εξοικονομήστε εγκαίρως χρήματα για τις διακοπές σας όσοι σκοπεύετε να τις πραγματοποιήσετε προς το τέλος Αυγούστου. Η προσωπική σας ζωή είναι γεγονός πως έχει μείνει πίσω εξαιτίας της αφοσίωσής σας στην οικογένεια, τώρα όμως που σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας, στρέψτε την προσοχή σας στη βελτίωση της σχέσης σας, αφήνοντας πίσω δυσάρεστες στιγμές και βάζοντας νέα, σταθερά θεμέλια. Έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες με ιδιόρρυθμα άτομα σας βγάζουν από τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας και ανακαλύπτετε καινούργια μονοπάτια που αμβλύνουν τους ορίζοντές σας και σας δίνουν την ευκαιρία να ξεπεράσετε τις όποιες αναστολές. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι είστε γεννημένοι προς το τέλος Αυγούστου, μια και οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σας ένα τρίτο πρόσωπο είναι πολλές και οι άμυνές σας ελάχιστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα βιώσετε την ισχυρή επιρροή πολλών πλανητών μέσα στο καλοκαίρι, ξεκινώντας από τον κυβερνήτη σας Ερμή, ο οποίος θα συμβάλει στην ανάτασή σας μέσα από πετυχημένες συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Όσοι αναζητάτε χρηματοδότηση για να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούργιο εγχείρημα, προς το τέλος Αυγούστου αυξάνονται οι πιθανότητες να καταλήξετε σε μια συμφωνία που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα μπορέσετε έτσι να μοιραστείτε το βάρος των ευθυνών με τους συνεταίρους σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μεν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες και ανεξέλεγκτη σπατάλη χρημάτων, ώστε να έχετε την ευχέρεια να απολαύσετε τις διακοπές σας δίχως να στερηθείτε τίποτα. Φανείτε ψύχραιμοι σε περίπτωση τυχόν ασυνεννοησίας κοντά στις μέρες της Πανσέληνου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μηνός και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις σας. Η ερωτική σας ζωή εξαρτάται από τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, παρά από τα γεγονότα καθαυτά, πράγμα που σημαίνει πως ή σταματάτε να μένετε προσκολλημένοι σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματά σας και προχωράτε στην αναζήτηση ενός νέου έρωτα ή κάθεστε και κλαίτε τη μοίρα σας μες στο κατακαλόκαιρο, τη στιγμή μάλιστα που σας δίνονται ευκαιρίες για να ζήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Εκτιμήστε περισσότερο τις αρετές του συντρόφου σας οι παντρεμένοι και προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Κλείστε κινητά και λάπτοπ και φροντίστε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, είτε είστε διακοπές είτε παραμένετε στην πόλη όσοι έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι προς το τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς ο Αύγουστος προβλέπεται ένας σχετικά ήσυχος μήνας, παρά τις συγκρούσεις πλανητών που μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητες ταραχές, οι οποίες όμως θα είναι παροδικές. Η Αφροδίτη, που είναι κι ο κυβερνήτης σας, θα σας ταρακουνήσει λίγο και θα σας κάνει να δράσετε αποφασιστικά, κάτι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Άρης και Κρόνος αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό καθώς αυξάνουν την υπευθυνότητα και τη δυναμική σας, οπότε έχετε όλες τις προοπτικές για να βγείτε κερδισμένοι από τις προσπάθειές σας. Η ελευθερία κινήσεων που έχετε αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν ανάγκες που επιβάλλουν την αναπροσαρμογή των σχεδίων σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθούν ικανοποιητικά. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν αρκετά και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώθετε ανήμποροι να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις τους, στο χέρι σας είναι όμως να βάλετε μια τάξη, όντες λιγότερο ανεκτικοί και περισσότερο πρόθυμοι να αλλάξετε ορισμένες συνήθειές τους. Δώστε τους αρμοδιότητες ώστε να νιώσουν πιο υπεύθυνα και μη σας πιάνει πανικός όταν βαριούνται. Στον ερωτικό τομέα μια καινούργια γνωριμία κινεί το ενδιαφέρον σας, όμως φρενάρουν οι ενέργειές σας εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας, που είστε σίγουροι εκ των προτέρων πως θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο περιβάλλον σας. Σχέση ή γάμος μπορεί να βελτιωθεί, αν το δείτε πιο ζεστά το θέμα και αξιοποιήσετε τις διακοπές σας, βάζοντας περισσότερο ρομαντισμό στην καθημερινότητά σας, δίχως να τα αφήνετε όλα στην τύχη. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δυναμική αυτής της φάσης είναι λιγότερο ισχυρή από προηγούμενες, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν προοπτικές να βελτιώσετε τη ζωή σας – απλώς θα χρειαστεί να εντείνετε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης μαζί με την Αφροδίτη προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, ενώ ταυτόχρονα ο Κρόνος σάς δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας δίχως να φοβάστε πιθανή αποτυχία, κάτι που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αν δεν αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος Οκτωβρίου, και είναι πολύ σημαντικό να βάλετε σωστές προτεραιότητες στις ανάγκες σας, ώστε να τα συνδυάσετε όλα, χωρίς να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Κληρονομικά και περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν προς το παρόν παγώνουν και έχετε στη διάθεσή σας τον χρόνο για να σκεφτείτε πώς θα δράσετε. Η αισθηματική σας κατάσταση είναι συγκεχυμένη, καθώς από τη μια υπάρχει το πάθος που δεν σας αφήνει να σκεφτείτε τα επακόλουθα των ενεργειών σας, από την άλλη υπάρχουν και άτομα στο περιβάλλον σας που προσπαθούν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα να χάνετε τον προσανατολισμό σας. Ιδανική εποχή για να αποστασιοποιηθείτε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα, καθώς και για να αναθερμάνετε τη σχέση σας όσοι έχετε αφήσει στην άκρη την προσωπική σας ζωή λόγω προβλημάτων που σας απασχολούν σε καθημερινή βάση. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, αποβάλετε το συσσωρευμένο άγχος, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία εντάσεων που θα χαλάσουν τις διακοπές σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες και στα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με περισσότερη ωριμότητα, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Παρά το γεγονός ότι θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται και οι επιτυχίες στα επαγγελματικά σας θα είναι αντάξιες των κόπων σας, ο αισθηματικός τομέας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, μια κι έχετε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια και οι αντοχές του συντρόφου σας πλησιάζουν στο τέλος τους. Ο κυβερνήτης σας Δίας μαζί με τον Ήλιο που σας προστατεύει από τυχόν αστοχίες βελτιώνουν τον τρόπο ζωής σας, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση, δίχως να βασίζεστε σε υποσχέσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, ανεβάστε τον πήχη και αφήστε κατά μέρος τη μοιρολατρία που μπλοκάρει τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Τέλος, εξοικονομήστε χρήματα για τις διακοπές σας, οργανώστε εγκαίρως το ταξίδι σας και αναβάλετε σημαντικές αγορές, καθώς δεν είναι εφικτό να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί. Τώρα το καλοκαίρι, που μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ασχοληθείτε με τις ανάγκες ηλικιωμένων μελών της οικογένειας και φανείτε εξυπηρετικοί όπου μπορείτε, ώστε να μη νιώθουν παραγκωνισμένα και αβοήθητα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποια σύννεφα που μπορούν να διαλυθούν, αρκεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, ανακτώντας παράλληλα τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, που είναι και η βασική αιτία των προβλημάτων σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου εντείνει την ανάγκη σας για ερωτικές περιπτύξεις και καθώς η γοητεία που εκπέμπετε προσελκύει το αντίθετο φύλο, οι προοπτικές να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασισμένοι καθώς είστε να αφήσετε τις φιλοδοξίες σας στην άκρη και να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να αποτρέψετε πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος προκαλεί μια σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα, που σας βγάζει από διαδικασίες αναζήτησης νέων κατευθύνσεων, ενώ η οικονομική σας κατάσταση σας επιτρέπει να ταξιδέψετε και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που θα σας προτείνουν συνεργασίες αμφιβόλου ποιότητας και μείνετε επικεντρωμένοι στην τρέχουσα εργασία σας που είναι ό,τι πιο σίγουρο και σταθερό υπάρχει στην παρούσα φάση. Κατάλληλη εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας καθώς και για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, ώστε να προσελκύσετε καινούργια, θετικά γεγονότα στη ζωή σας. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί αρμονία στη σχέση σας, καθώς έχετε ξεπεράσει το στάδιο της έλλειψης σιγουριάς για τον εαυτό σας, και επειδή το ταίρι σας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσετε ασφαλείς κοντά του, μπορείτε κι εσείς να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με περισσότερο αυθορμητισμό, κάτι που ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο τον δεσμό σας. Όσοι βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, φανείτε πιο ανοιχτοί σε καινούργιες γνωριμίες και μην αφήνετε τις υψηλές σας προσδοκίες να στέκονται εμπόδιο στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Οι γονείς που έχετε την ευχέρεια να αφήσετε τα παιδιά στους παππούδες/γιαγιάδες δείξτε περισσότερη κατανόηση στην ανάγκη τους να τους κάνουν όλα τα χατίρια και μην τους παίρνετε από τα μούτρα αν δεν τηρούν όλους τους «κανόνες».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος είναι λιγάκι βαρετός για εσάς τους Υδροχόους, καθώς δεν προβλέπονται εντυπωσιακά γεγονότα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν θετικές στιγμές που θα εξυψώσουν το ηθικό σας. Το μόνο μελανό σημείο είναι η καταπίεση των συναισθημάτων και η δυσκολία έκφρασής τους, μια και ο κυβερνήτης σας Κρόνος δεν είναι τόσο ισχυρός, με αποτέλεσμα να μαζεύονται ολοένα και περισσότερο πράγματα μέσα σας με κίνδυνο πιθανή έκρηξη σε ανύποπτο χρόνο. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δεν παρουσιάζουν κάποια δυναμική εξέλιξη, οπότε θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας, τουλάχιστον μέχρι να δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και πάλι. Καινούργιες συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν δεν θα έχουν την απόδοση που θα θέλατε, όμως δεν θα είναι και ανάξιες λόγου. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, φροντίστε να διαχειρίζεστε εσείς τους πόρους σας ώστε να μην υπάρχουν απώλειες, ενώ όσοι δεν είστε αυτοαπασχολούμενοι, προβάλετε τις ικανότητές σας δίχως να προκαλείτε ανταγωνιστικό κλίμα με τους συναδέλφους σας. Αξιοποιήστε το επόμενο διάστημα για να επιλύσετε αισθηματικά ζητήματα που σας απασχολούν, μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα όμως τη βελτίωση του ψυχισμού σας, μια και είναι ο βασικός λόγος που μπλοκάρουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καινούργιοι έρωτες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας, ορισμένοι από εσάς θα βρείτε το άλλο σας μισό και θα κάνετε μια μακροχρόνια σχέση, όμως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να διεκδικήσετε δυναμικά το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, καθώς θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάτι που θα προκαλέσει και το τέλος της φιλίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Έντονες αλλαγές στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά σας μέσα στον Αύγουστο απαιτούν την άμεση προσαρμογή σας, ώστε να μη μείνουν πίσω σημαντικά θέματα που θα φρενάρουν τις ενέργειές σας. Ορισμένοι από εσάς αποφασίζετε να μετοικήσετε στο εξωτερικό, κάτι που σας προκαλεί μεγάλο άγχος και κούραση εξαιτίας της όλης διαδικασίας που σας φαίνεται βουνό, όμως το μέλλον φαντάζει ευοίωνο και είναι θέμα χρόνου να βρείτε τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε τα οφέλη της απόφασής σας. Οι επιχειρηματίες ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες έκτακτες ανάγκες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, με σωστό προγραμματισμό όμως θα ξεπεραστούν σχετικά εύκολα. Αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις και τον δανεισμό χρημάτων από τράπεζες. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Θέματα προσαρμογής των παιδιών θα σας απασχολήσουν έντονα και εκεί θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός, ώστε να μην επιβαρύνετε κι εσείς ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους. Όσοι σκοπεύετε να κάνετε τις διακοπές σας προς το τέλος του μήνα, οργανωθείτε εγκαίρως, ώστε να μη συναντήσετε εμπόδια στην πορεία και χαλάσουν τα σχέδιά σας. Η αισθηματική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και επανέρχονται οι ισορροπίες στη σχέση σας, οι ελεύθεροι όμως είστε σε συνεχή αναζήτηση συντρόφου και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσετε απογοήτευση από τις επιλογές σας. Απολαύστε το καλοκαίρι δίχως να έχετε ιδιαίτερες βλέψεις για τα ερωτικά σας, πάτε με τη ροή των καταστάσεων δίχως να αγχώνεστε και αργά ή γρήγορα θα ζήσετε εμπειρίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν σχέση με το αναπνευστικό σας σύστημα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *