ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ”. ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 5ΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.

Συνεχίζονται και σήμερα οι αντιδράσεις για τη ψήφιση τροπολογίας με την οποία ο κρατικός προϋπολογισμός θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στo ίδιο ξενοδοχείο, ίδιας κατηγορίας οι άνδρες ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών ενώ παράλληλα καταργεί και το όριο των δαπανών για τα ταξίδια του πρωθυπουργού, του προέδρου της Δημοκρατίας  και συγκεκριμένων υπουργών.

Η τροπολογία – πρόκληση κατατέθηκε χθες με την αιτιολογία του επείγοντος και συνδέθηκε άμεσα το επερχόμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην Πάρο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Στην αποστολή έγινε γνωστό πως θα συμμετέχουν 54 άτομα.

  28.7.2016 Tροπολογία – πρόκληση καταργεί το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς στις κυβερνητικές αποστολές “Λεφτά για την κυβερνητική νομενκλατούρα υπάρχουν.

Σε καιρούς της πιο άγριας φορολογικής αφαίμαξης οι κυβερνώντες αντί να προχωρήσουν σε περικοπές στις δαπάνες τους, με τροπολογία αποφασίζουν :”Τα μέλη της αποστολής που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών στο εξωτερικό, διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που συνοδεύουν. Τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του αρμόδιου φορέα του Δημοσίου” αναφέρει σήμερα το Ποτάμι το οποίο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις αντιδράσεις.

“Πεντάστερα ξενοδοχεία για όλους δηλαδή. Εις υγείαν των φορολογουμένων! Ως αντιστάθμισμα βέβαια ανακοίνωσαν σήμερα επίδομα σίτισης και δωρεάν μετακινήσεις για τους ανέργους! Και έτσι θα τα έχουν καλά και με το αριστερό μέρος της συνείδησης τους.” αναφέρει η ανακοίνωσή του Ποταμιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *