3Η ΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΞΑΝΑ)

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη για τρίτη μέρα

Χωρίς λεωφορεία είναι σήμερα, για 3η ημέρα, η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας από το περασμένο Σάββατο.

“Mέχρι κυβέρνηση και διοίκηση ΟΑΣΘ να τα βρούν και να λογικευτούν” και να καταβάλλουν τα δεδουλευμένα, ύψους 6,1 εκατ. ευρώ, στους 2.300 απασχολουμένους του οργανισμού” όπως είχε πει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Στους δρόμους θα κινούνται μόνο τα ειδικά αμαξίδια ΑΜΕΑ.

Στο μεταξύ θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού προκειμένου να εγκρίνει την απόφαση κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων – όπως η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει προτείνει – και να αποφασίσει πότε αυτά θα κατατεθούν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη “πιθανότατα αύριο θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα”.

Κρίσιμη πάντως θεωρείται η αυριανή συνάντηση των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, στις 14.00 μ.μ. Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ στη συνάντηση, η οποία ορίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα συμμετέχει η διοίκηση του οργανισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *